De perfecte paardentrailer in stijl

Careliner paardentrailers

CARELINER | L

Pferdetransport Innovationen von der Bücker Trailer

Het ruimtewonder

Meer plaats, meer bewegingsvrijheid voor u en uw paard. De premium zadelkamer heeft een extra binnendeur en een uitschuifbare en draaibare zadelhouder. In een handomdraai kunt u plaats maken voor een mobiele zadelkamer.

CARELINER | M

Pferdetransport Innovationen von der Bücker Trailer

Het origineel

Sinds 2015 op de markt, heeft een magische uitstraling voor paardenliefhebbers. Geen wonder: Hij heeft de Red Dot Award gewonnen en de innovatieprijs “Pferd & Jagd”. De allrounder voor u – met geïntegreerde zadelkamer.

CARELINER | S

Pferdetransport Innovationen von der Bücker Trailer

Alleen u en uw paard

Hij tovert een glimlach op uw gezicht. Ook uw paard zal van de nieuwe Careliner S houden. Hij is overtuigend in zijn klasse dankzij kwaliteit, veiligheid en wendbaarheid en natuurlijk door onze aandacht voor detail. Kortom, een klasse apart. Voor jou!

 

Het CARELINER-ontwerp heeft indrukwekkende dynamische lijnen en een geïntegreerd stylingconcept dat verbeterd kan worden met een mooi panoramavenster. Het Bücker PAINT-PICKER systeem is ook innovatief – 16 trendy kleuren die u kunt kiezen om uw CARELINER te personaliseren met uw eigen individuele handtekeningstijl – met een monochrome of tweekleurige afwerking op het aanhangwagenlichaam.

Onze CARELINER’s zijn 100% houtvrij – en dus rotvrij. De muren en de achterladingsklep zijn vervaardigd met een GRP sandwichconstructie met een kern die vochtopname voorkomt. De vloer is eveneens ontworpen met een aluminium sandwichconstructie met een hydrofobe kern. Dit betekent dat uw paard altijd een veilig voertuig heeft om in te staan – en u zal blijvende vreugde in uw investering hebben.

Heeft u een gebruikte paardentrailer die u wilt verkopen? Laat het ons weten. Wij nemen dan contact met u op.

Wij stellen graag samen met u de gewenste paardentrailer samen.
Deze zijn bij ons te verkrijgen en leverbaar met alle gewenste opties al vanaf €7900,-

Maak een afspraak of kom langs en bekijk de nieuwste modellen voor u paard.