Pen Caravans Enschede

25 Jaar Hobby Dealer !!

Pen Caravans Enschede en Hobby al 25 jaar partners.

Al 25 jaar partner met één van onze mooie merken Hobby.

Dat is een feestje waard!!

Meer over Pen Caravans >>

Vernieuwing

Fendt 2019

Fendt Caravan toont voor het nieuwe kampeerseizoen 2019 enkele baanbrekende concepten. Een aantal optimalisaties en grote innovaties zijn geïntegreerd in alle modelseries. Het exterieur van de caravans wordt gekenmerkt door automotive design. De nieuwe achterlichten in donkere optiek en het nieuwe verlichtingsysteem versterken dit automotive design verder. Het tijdloos moderne en tegelijkertijdtijd elegante ontwerp zorgen ervoor dat een Fendt caravan op grote afstand al is te herkennen. Er zijn nieuw ontworpen vloeren in de Bianco Activ en de Tendenza series. Voor 2019 zijn er 13 verschillende stofferingen in combinatie met zes verschillende meubeldecors, twee van de meubeldecors zijn geheel nieuw. Deze combinaties creëren de unieke Fendt woonwerelden. Deze unieke woonwerelden zijn 1 van de onderscheidende Fendt kenmerken. Hieronder volgt een korte beschrijving van elke reeks:

Saphir – het model met een zeer aantrekkelijke variatie in de indelingen samen met het compleet vernieuwde interieur van de nieuwe Saphir.

Bianco – twee verschillende techniek- en indelingsvarianten voor frequente reizigers in trendy stijl: keuze uit de Bianco Selection en de Bianco Activ.

Tendenza – de Fendt trendsetter, hypermodern ontwerp in bewezen kwaliteit en beste gebruiksgemak.

Opal – de nobele topklasse serie bewijst zich niet alleen met buitengewoon meubeldesign, maar ook met exclusieve indelingsvarianten

Diamant – vier decennia consequent geperfectioneerd – de belichaming van de nieuwe aristocratie in de topklasse.

Brillant – deze topper typeert het luxe segment met de uitstekende ambiance en de extravagante meubelen.

De Saphir en de Diamant serie zijn dit jaar het grootst herzien met onder andere compleet nieuw ontworpen meubeldecors. Alle andere series worden dit jaar ook, geheel volgens de filosofie van Fendt Caravan, verder geoptimaliseerd en aangepast.

Het Fendt Caravan modellengamma bevat in 2019 maar liefst 43 indelingsvarianten. Door deze grote diversiteit aan plattegronden en de verschillende modelseries binnen het gamma is er voor iedere wens een passend model. Vanaf modeljaar 2019 introduceert Fendt Caravan een garantie van 12 jaar op de waterdichtheid van de opbouw. Deze langdurige waterdichtheids garantie is alleen geldig in combinatie met de jaarlijkse inspecties bij de geautoriseerde Fendt Caravan dealer.

 

Lees meer over Fendt >>

Vernieuwing

Hobby 2019

hobby-caravan

Bekijk nu de eerste preview van de Hobby 2019 caravan modellen. Hierbij de eerste foto’s van de nieuwe modellen series. De Luxe 2019 , De Luxe Edition 2019, Excellent 2019, Prestige 2019, Premium 2019.

Prijzen en levertijden zijn binnenkort bekend.

Trefwoorden voor het nieuwe Hobby programma voor het nieuwe seizoen 2019 zijn meer comfort, modernere technieken en een nog completere uitrusting. Met maar liefst 56 modellen is er voor iedere kampeerder exact de juiste caravan te kiezen.

Lees meer over Hobby >>