Chateau

Uw Chateau caravan occasion dealer in Overijssel
Pen Caravans

Chateau caravan occasion

Pen Caravans is uw Chateau caravan occasion dealer in Overijssel

Bent u op zoek naar een Chateau caravan occasion om lekker me op reis te gaan? Kom dan eens kijken bij Pen Caravans. Als u een Occasion koopt, is het van belang dat de caravan in goede staat is, zodat u nergens last van heeft en lekker op reis kunt gaan. U wilt natuurlijk zorgeloos kunnen genieten van uw vakantie en nieuw aangeschafte caravan.

Pen Caravans is al ruim 35 jaar dé caravan en camper specialist in Enschede en omstreken. Mede dankzij de jarenlange ervaring in het vak kunnen wij u uitstekend adviseren over de caravans en campers, zodat alles aansluit bij uw wensen.

Chateau - logo

35+ jaar ervaring

Gecertificeerde monteurs

Jaarlijks 600+ tevreden klanten

Pen Caravans

Bezoek onze showroom in Enschede

Erkend door alle Nederlandse brancheverenigingen

Onze showroom met al onze Chateau occasions en overige modellen vindt u in Enschede. Dankzij ons jarenlange bestaan hebben we een grote klantenkring opgebouwd met klanten uit allerlei plaatsen zoals Hengelo, Losser, Enschede, Almelo, Borne, Deventer, Rijssen, Hellendoorn en overige plaatsen. We zien ook u graag in onze showroom.

Wilt u liever een afspraak in onze showroom maken? Dat kan, dan kiezen we samen een goed moment uit waarop we samen rustig door de showroom lopen en uw wensen op tafel leggen. Het maken van een afspraak kan op verschillende manieren: telefonisch, via de mail of via het contactformulier. Wij staan graag voor u klaar.

Showroom
Maandag verkoop en shop gesloten.
Di t/m Vri: 09:00 tot 17:00 uur.
Zaterdag: 09:00 tot 15:00 uur.

Wij zijn s ’avonds en zondags op afspraak geopend.

Werkplaats
Di t/m Vri: 09:00 tot 17:00 uur

Showroom
Maandag verkoop en shop gesloten.
Di t/m Vri: 09:00 tot 17:00 uur.
Zaterdag: 09:00 tot 15:00 uur.

Op zondag is ons bedrijf gesloten.

Werkplaats
Di t/m Vri: 09:00 tot 17:00 uur