Weinsberg

Uw Weinsberg caravan occasion dealer in Overijssel
Pen Caravans

Weinsberg caravan occasion

Pen Caravans is uw Weinsberg caravan occasion dealer in Overijssel

Bent u op zoek naar een Weinsberg caravan occasion, waarmee u graag mooie reizen maakt? Kom dan gerust eens langs bij Pen Caravans. Als u een occasion caravan aanschaft, zorgen wij dat uw misschien toekomstige Weinsberg caravan helemaal goed in orde is, zodat u geen enkel probleem tegenkomt en u lekker kunt genieten van de reis. Wij vinden het belangrijk dat u helemaal kan genieten van uw vakantie en caravan.

Pen Caravans is al meer dan 35 jaar dé caravan en camper specialist in Enschede. De jarenlange ervaring van Pen Caravan in het vak zorgt voor een perfecte afstemming tussen advies en uw wensen.

Weinsberg - logo

35+ jaar ervaring

Gecertificeerde monteurs

Jaarlijks 600+ tevreden klanten

Pen Caravans

Bezoek onze showroom in Enschede

Erkend door alle Nederlandse brancheverenigingen

Onze showroom met al onze Weinsberg occasions vindt u in Enschede. Dankzij ons jarenlange bestaan hebben we een grote klantenkring opgebouwd met klanten uit allerlei plaatsen zoals Hengelo, Losser, Enschede, Almelo, Borne, Deventer, Rijssen, Hellendoorn en overige plaatsen. We zien ook u graag in onze showroom.

Wilt u liever een afspraak in onze showroom maken? Dat kan. Maak een afspraak en loop rustig door onze showroom heen met onze adviseurs, zij helpen je graag een eind op weg naar de caravan voor jou. Het maken van een afspraak kan telefonisch, via de mail of via het contactformulier. Wij staan altijd graag voor u klaar.

Showroom
Maandag verkoop en shop gesloten.
Di t/m Vri: 09:00 tot 17:00 uur.
Zaterdag: 09:00 tot 16:00 uur.

Wij zijn s ’avonds en zondags op afspraak geopend.

Werkplaats
Di t/m Vri: 09:00 tot 17:00 uur

Showroom
Maandag verkoop en shop gesloten.
Di t/m Vri: 09:00 tot 17:00 uur.
Zaterdag: 09:00 tot 16:00 uur.

Op zondag is ons bedrijf gesloten.

Werkplaats
Di t/m Vri: 09:00 tot 17:00 uur