Schadeherstel Caravan / Camper

Schadeherstel voor uw caravan
Schadeherstel voor uw Caravan

Schade aan Caravan of Camper?

Pen Caravans is officieel dealer van de caravan merken
Hobby, Fendt & Sterckeman

Hoe voorzichtig we ook zijn met het rijden van onze caravan of camper, er kan altijd een ongelukje gebeuren helaas.

Gelukkig hebben we bij Pen Caravans Enschede een gespecialiseerde afdeling waar nagenoeg elke schade hersteld kan worden. Van een kleine kras tot complete zijwanden of dakplaten van caravans of campers kunnen waar nodig vervangen worden. Hagelschade? Ook dit kunt u bij ons laten herstellen, de schade is na de reparatie niet meer te onderscheiden van nieuw.

 

Pen Caravans

Wij kunnen u ontzorgen in dit traject!

Wij zijn aangesloten reparateur van Re-Camp, Unive, Camper verzekerd, Ansvar, Turien&Co, Nh1816, Aveco, AON, Achmea, ANWB, Centraal Beheer, Interpolis, Unigarant, Aegon, ASR, Europeesche, Allianz, Nationale nederlanden, NKC, en Bovag.

Doordat schadesturing van een verzekering op postcode gaat, kan het zijn dat de maatschappij een andere reparateur noemt, u kunt echter altijd ook bij ons terecht.

Dit kunt u aangeven aan de verzekering.

Ons gespecialiseerd schadeteam zorgt ervoor dat de reparatie aan uw caravan of kampeerauto zeer professioneel wordt uitgevoerd. Want iedere schade heeft een andere aanpak nodig.

Onze schademonteurs houden hun kennis bij door cursussen te volgen bij diverse fabrikanten en leveranciers. Zodat uw caravan, camper, vouwwagen hersteld kan worden in originele staat.

Schade is niet alleen heel vervelend, het zorgt ook voor een hoop rompslomp. Wat dacht u van de schademelding, de taxatie en de afwikkeling? En dan is er nog niet eens begonnen met het repareren van de schade.

Heeft u hulp nodig bij de schadeafwikkeling of wilt u een taxatie van de schade aan uw caravan of kampeerauto?

Pen Caravans Enschede kan u weer op weg helpen.

Wij herstellen schade aan alle merken

verzekeringen
profile repair

Profile repair

Bij een beschadiging in een wand van de camper of caravan moest vroeger altijd een nieuwe zijwand of een deel daarvan geplaatst worden.

polyester herstel

GFK / Polyesterherstel

Het beschadigde stuk van het GFK of polyesterdeel wordt eruit geslepen en vervangen door polyesterhars met glasvezelmatten.

hagelschade

Hagelschade

Een hagelbestendiger dak en wandplaat, die Pen Caravans gebruikt, is een plaat die dezelfde uitstraling heeft als een gladde aluminium plaat.

interieur herstel

Interieurherstel

Tafels, vloeren, aanrechtbladen, kasten, wand en plafonddelen hoeven in veel gevallen niet vernieuwd te worden, maar kunnen worden hersteld.

spot repair

Spot repair

Alleen een stukje spuiten van een onderdeel, zoals een bumper, ipv het gehele deel spuiten. Dit wordt bij autoschade ook steeds meer toegepast.

kunststof herstel

Kunststofherstel

Kunststof delen laten zich over het algemeen goed herstellen. Dit wordt onder meer gedaan door het lassen van kunststoffen.

krasverwijdering ramen

Krasverwijdering

Bij krassen op kunststof ramen door takken of tentstokken, hoeft het raam meestal niet vervangen te worden, maar kunnen de krassen eruit gepolijst worden.

vlakkeplaat herstel

Vlakke plaat herstel

Net als een geprofileerde wand kan worden gerepareerd met Profile Repair kan ook een vlakke aluminium of polyester plaat uitstekend worden hersteld. Dus niet vervangen, maar herstellen en spuiten.

constructie herstel

Constructie herstel

Schades waarbij vaak meerdere diciplines nodig zijn, zoals buitendelen vervangen, spuitwerk, interieurdelen vervangen of repareren

Wat vinden klanten?

Reviews

Onlangs hebben we een nieuwe caravan gekocht bij Pen, waar we erg blij mee zijn. Ze geven deskundig advies en zijn servicegericht, denken goed met je mee en praten je niets aan. Bij aflevering kregen we uitgebreide uitleg. Kortom: wij zijn erg tevreden en gaan de caravan hier zeker ook in onderhoud doen.
Ingrid Buwalda
Ingrid Buwalda
Veel ervaring in mogelijkheden. Meedenken in oplossingen, en zeer handige en klantgerichte medewerkers. Rolstoeler kan nu heerlijk zelfstandig kamperen waarvoor dank!
Frank Benten van
Frank Benten van
De goede samenwerking op afstand op basis van vertrouwen. Da caravan staat nu op de camping en wordt mijn “Tiny house” voor de komende 10 jaar! Dank Rochelle en Marco voer jullie improvisatie talent en kwaliteit🙏🏻
olga van den Berg
olga van den Berg
18 jaar geleden bij Pen Enschede een nieuwe caravan gekocht, nu opnieuw een caravan gekocht. We waren blij verrast hoe we nu zijn geholpen, totaal geen druk om te willen verkopen maar in een prettige sfeer heel veel informatie gekregen, meedenken over welk type en indeling met de nodige kopjes koffie :) Ook een paar kleine puntjes die wij graag opgelost wilde hebben met betrekking tot de caravan zijn door de werkplaats direct uitstekend opgelost/verholpen. Al met al zijn wij zeer tevreden over verkoop en werkplaats. Absoluut een aanrader om hier een caravan te kopen.
Hans Reijnen
Hans Reijnen
Wij hebben net onze nieuwe caravan opgehaald, net als de andere 2 caravans werden we weer goed geholpen ze helpen je fijn en hebben voor alles een oplossing.
mineke teunis
mineke teunis
Recent hier onze eerste caravan gekocht. Mooi familiebedrijf, erg leuke sfeer, met veel kennis en goed advies over de (on)mogelijkheden. Denken graag met je mee en met vakkundige monteurs zorgen ze ervoor dat eventuele opties netjes op de caravan worden gemonteerd. Erg blij mee!
Tessa Bekkers
Tessa Bekkers
Hier een Fendt caravan gekocht!! Prima geholpen en zeer klantvriendelijk!!
Jet Van Dalen
Jet Van Dalen
In 2024 hebben wij een Fendt Tendenza caravan gekocht bij Pen Caravans Enschede. Rochelle en haar team hebben ons daar geweldig mee geholpen. Duidelijke uitleg, meedenken, hulpvaardigheid en een goede prijs/kwaliteit verhouding zijn daar de norm. Helaas hebben wij, door een ongeluk, maar kort van onze caravan kunnen genieten. De familie Pen leefde met ons mee en ook nu staan ze ons weer met raad en daad terzijde. Wij wonen ver weg, maar de hartelijkheid en professionaliteit van deze mensen, geeft ons heel veel vertrouwen. Deze zaak wordt door ons dan ook warm aanbevolen! Wim van Asperen en Trudy Huls
Trudy Huls
Trudy Huls
Uitgebreide, deskundige informatie gegeven door verkoopster. Vriendelijk, kordaat en professioneel optreden. Ook de after-sales zijn uitstekend. Eventuele vragen en problemen worden vakkundig behandeld.
Herman Smit
Herman Smit
Geweldig geholpen van begin tot eind. Meedenkende werkplaatsmedewerkers en prima uitleg!
carp pie
carp pie
Over ons

Pen Caravans

Pen Caravans is officeel dealer van de caravan merken
Hobby, Fendt & Sterckeman

Pen Caravans is officieel dealer van een aantal mooie caravan merken en gespecialiseerd in het inkopen en en verkopen van jonge gebruikte caravans.

Pen Caravans is gevestigd in een gezellig en herkenbaar bedrijfspand in Enschede, op de weg naar Glanerbrug en perfect bereikbaar vanaf de A35 en Gronau.

Dankzij onze jarenlange ervaring hebben we een grote klantenkring opgebouwd met klanten uit allerlei plaatsen zoals Hengelo, Losser, Enschede, Almelo, Borne, Deventer, Rijssen, Hellendoorn en overige plaatsen.

Heeft u nog vragen over onze onderhoudsdiensten? Neem dan gerust contact met ons op.

Showroom
Maandag verkoop en shop gesloten.
Di t/m Vri: 09:00 tot 17:00 uur.
Zaterdag: 09:00 tot 15:00 uur.

Wij zijn s ’avonds en zondags op afspraak geopend.

Werkplaats
Di t/m Vri: 09:00 tot 17:00 uur

Showroom
Maandag verkoop en shop gesloten.
Di t/m Vri: 09:00 tot 17:00 uur.
Zaterdag: 09:00 tot 15:00 uur.

Op zondag is ons bedrijf gesloten.

Werkplaats
Di t/m Vri: 09:00 tot 17:00 uur