Schadeherstel Caravan / Camper

Schadeherstel voor uw caravan
Schadeherstel voor uw Caravan

Schade aan Caravan of Camper?

Pen Caravans is officieel dealer van de caravan merken
Hobby, Fendt & Sterckeman

Hoe voorzichtig we ook zijn met het rijden van onze caravan of camper, er kan altijd een ongelukje gebeuren helaas.

Gelukkig hebben we bij Pen Caravans Enschede een gespecialiseerde afdeling waar nagenoeg elke schade hersteld kan worden. Van een kleine kras tot complete zijwanden of dakplaten van caravans of campers kunnen waar nodig vervangen worden. Hagelschade? Ook dit kunt u bij ons laten herstellen, de schade is na de reparatie niet meer te onderscheiden van nieuw.

 

Pen Caravans

Wij kunnen u ontzorgen in dit traject!

Wij zijn aangesloten reparateur van Re-Camp, Unive, Camper verzekerd, Ansvar, Turien&Co, Nh1816, Aveco, AON, Achmea, ANWB, Centraal Beheer, Interpolis, Unigarant, Aegon, ASR, Europeesche, Allianz, Nationale nederlanden, NKC, en Bovag.

Doordat schadesturing van een verzekering op postcode gaat, kan het zijn dat de maatschappij een andere reparateur noemt, u kunt echter altijd ook bij ons terecht.

Dit kunt u aangeven aan de verzekering.

Ons gespecialiseerd schadeteam zorgt ervoor dat de reparatie aan uw caravan of kampeerauto zeer professioneel wordt uitgevoerd. Want iedere schade heeft een andere aanpak nodig.

Onze schademonteurs houden hun kennis bij door cursussen te volgen bij diverse fabrikanten en leveranciers. Zodat uw caravan, camper, vouwwagen hersteld kan worden in originele staat.

Schade is niet alleen heel vervelend, het zorgt ook voor een hoop rompslomp. Wat dacht u van de schademelding, de taxatie en de afwikkeling? En dan is er nog niet eens begonnen met het repareren van de schade.

Heeft u hulp nodig bij de schadeafwikkeling of wilt u een taxatie van de schade aan uw caravan of kampeerauto?

Pen Caravans Enschede kan u weer op weg helpen.

Wij herstellen schade aan alle merken

verzekeringen
profile repair

Profile repair

Bij een beschadiging in een wand van de camper of caravan moest vroeger altijd een nieuwe zijwand of een deel daarvan geplaatst worden.

polyester herstel

GFK / Polyesterherstel

Het beschadigde stuk van het GFK of polyesterdeel wordt eruit geslepen en vervangen door polyesterhars met glasvezelmatten.

hagelschade

Hagelschade

Een hagelbestendiger dak en wandplaat, die Pen Caravans gebruikt, is een plaat die dezelfde uitstraling heeft als een gladde aluminium plaat.

interieur herstel

Interieurherstel

Tafels, vloeren, aanrechtbladen, kasten, wand en plafonddelen hoeven in veel gevallen niet vernieuwd te worden, maar kunnen worden hersteld.

spot repair

Spot repair

Alleen een stukje spuiten van een onderdeel, zoals een bumper, ipv het gehele deel spuiten. Dit wordt bij autoschade ook steeds meer toegepast.

kunststof herstel

Kunststofherstel

Kunststof delen laten zich over het algemeen goed herstellen. Dit wordt onder meer gedaan door het lassen van kunststoffen.

krasverwijdering ramen

Krasverwijdering

Bij krassen op kunststof ramen door takken of tentstokken, hoeft het raam meestal niet vervangen te worden, maar kunnen de krassen eruit gepolijst worden.

vlakkeplaat herstel

Vlakke plaat herstel

Net als een geprofileerde wand kan worden gerepareerd met Profile Repair kan ook een vlakke aluminium of polyester plaat uitstekend worden hersteld. Dus niet vervangen, maar herstellen en spuiten.

constructie herstel

Constructie herstel

Schades waarbij vaak meerdere diciplines nodig zijn, zoals buitendelen vervangen, spuitwerk, interieurdelen vervangen of repareren

Wat vinden klanten?

Reviews

Je wordt daar goed geholpen.
Bert Wageman
Bert Wageman
Na veel pech te hebben gehad in Italië 2023 (hagelbuien), toch nog uiteindelijk een lichtpuntje bij Pen Caravans. Onze eerste caravan ooit daar gekocht en ook nu weer fantastisch geholpen met de afhandeling van de schade en advies. Omdat het altijd goed en oprecht voelt, komen wij uit Brabant gereden voor de familie Pen. Marco, Hedwig en Rochelle dank jullie wel voor de fijne afhandeling en levering van onze nieuwe caravan. Wij zouden Pen Caravans Enschede voor iedereen aanraden. Mvg, John en Anouchka van de Coolwijk
John van de coolwijk
John van de coolwijk
Vakkundig personeel
henk nevenzel
henk nevenzel
Pen caravans is een goed bedrijf maar het aanbod caravans is door de beschikbare ruimte wel gering.
Connie de Groot
Connie de Groot
Openingstijden op hun site op zaterdag tot 1300 uur: 12.30 voor een dicht hek. Telefonisch ook niet bereikbaar!!
Henriëtte Leestemaker
Henriëtte Leestemaker
Werderom Heel netjes geholpen. Top.
René
René
Nog geen klant bij Pen caravans in Enschede, maar toch prettig geholpen. Van vrienden die een nieuwe Fendt hadden gekocht bij Pen hoorden we positieve berichten over hun service. Omdat onze disselhoes kapot was hebben we bij een bezoek gevraagd of wij een disselhoes met hun logo bij hen konden kopen. Dat was geen probleem, wij kregen er zelfs gratis één mee! Voor ons eerstvolgende onderhoud zullen we zeker contact opnemen. Dank je wel Rochelle! Fam. Harwig.
J. Harwig
J. Harwig
Uitgebreide, deskundige informatie gegeven door verkoopster. Vriendelijk, kordaat en professioneel optreden.
Herman Smit
Herman Smit
Prettig bedrijf Goede prijs en geweldige service.
René Leemeijer
René Leemeijer
Over ons

Pen Caravans

Pen Caravans is officeel dealer van de caravan merken
Hobby, Fendt & Sterckeman

Pen Caravans is officieel dealer van een aantal mooie caravan merken en gespecialiseerd in het inkopen en en verkopen van jonge gebruikte caravans.

Pen Caravans is gevestigd in een gezellig en herkenbaar bedrijfspand in Enschede, op de weg naar Glanerbrug en perfect bereikbaar vanaf de A35 en Gronau.

Dankzij onze jarenlange ervaring hebben we een grote klantenkring opgebouwd met klanten uit allerlei plaatsen zoals Hengelo, Losser, Enschede, Almelo, Borne, Deventer, Rijssen, Hellendoorn en overige plaatsen.

Heeft u nog vragen over onze onderhoudsdiensten? Neem dan gerust contact met ons op.

Showroom
Maandag verkoop en shop gesloten.
Di t/m Vri: 09:00 tot 17:00 uur.
Zaterdag: 09:00 tot 16:00 uur.

Wij zijn s ’avonds op afspraak geopend.
Op zondag is ons bedrijf gesloten.

Werkplaats
Di t/m Vri: 09:00 tot 17:00 uur

Showroom
Maandag verkoop en shop gesloten.
Di t/m Vri: 09:00 tot 17:00 uur.
Zaterdag: 09:00 tot 16:00 uur.

Op zondag is ons bedrijf gesloten.

Werkplaats
Di t/m Vri: 09:00 tot 17:00 uur