Schadeherstel Caravan / Camper

Schadeherstel voor uw caravan
Schadeherstel voor uw Caravan

Schade aan Caravan of Camper?

Pen Caravans is officieel dealer van de caravan merken
Hobby, Fendt & Sterckeman

Hoe voorzichtig we ook zijn met het rijden van onze caravan of camper, er kan altijd een ongelukje gebeuren helaas.

Gelukkig hebben we bij Pen Caravans Enschede een gespecialiseerde afdeling waar nagenoeg elke schade hersteld kan worden. Van een kleine kras tot complete zijwanden of dakplaten van caravans of campers kunnen waar nodig vervangen worden. Hagelschade? Ook dit kunt u bij ons laten herstellen, de schade is na de reparatie niet meer te onderscheiden van nieuw.

 

Pen Caravans

Wij kunnen u ontzorgen in dit traject!

Wij zijn aangesloten reparateur van Re-Camp, Univé, Camper verzekerd, ANSVAR, Turien&Co, NH1816, Aveco en NKC/AON.

Doordat schadesturing van een verzekering op postcode gaat, kan het zijn dat de maatschappij een andere reparateur noemt, u kunt echter altijd ook bij ons terecht.

Dit kunt u aangeven aan de verzekering.

Ons gespecialiseerd schadeteam zorgt ervoor dat de reparatie aan uw caravan of kampeerauto zeer professioneel wordt uitgevoerd. Want iedere schade heeft een andere aanpak nodig.

Onze schademonteurs houden hun kennis bij door cursussen te volgen bij diverse fabrikanten en leveranciers. Zodat uw caravan, camper, vouwwagen hersteld kan worden in originele staat.

Schade is niet alleen heel vervelend, het zorgt ook voor een hoop rompslomp. Wat dacht u van de schademelding, de taxatie en de afwikkeling? En dan is er nog niet eens begonnen met het repareren van de schade.

Heeft u hulp nodig bij de schadeafwikkeling of wilt u een taxatie van de schade aan uw caravan of kampeerauto?

Pen Caravans Enschede kan u weer op weg helpen.

Wij herstellen schade aan alle merken

profile repair

Profile repair

Bij een beschadiging in een wand van de camper of caravan moest vroeger altijd een nieuwe zijwand of een deel daarvan geplaatst worden.

polyester herstel

GFK / Polyesterherstel

Het beschadigde stuk van het GFK of polyesterdeel wordt eruit geslepen en vervangen door polyesterhars met glasvezelmatten.

hagelschade

Hagelschade

Een hagelbestendiger dak en wandplaat, die Pen Caravans gebruikt, is een plaat die dezelfde uitstraling heeft als een gladde aluminium plaat.

interieur herstel

Interieurherstel

Tafels, vloeren, aanrechtbladen, kasten, wand en plafonddelen hoeven in veel gevallen niet vernieuwd te worden, maar kunnen worden hersteld.

spot repair

Spot repair

Alleen een stukje spuiten van een onderdeel, zoals een bumper, ipv het gehele deel spuiten. Dit wordt bij autoschade ook steeds meer toegepast.

kunststof herstel

Kunststofherstel

Kunststof delen laten zich over het algemeen goed herstellen. Dit wordt onder meer gedaan door het lassen van kunststoffen.

krasverwijdering ramen

Krasverwijdering

Bij krassen op kunststof ramen door takken of tentstokken, hoeft het raam meestal niet vervangen te worden, maar kunnen de krassen eruit gepolijst worden.

vlakkeplaat herstel

Vlakke plaat herstel

Net als een geprofileerde wand kan worden gerepareerd met Profile Repair kan ook een vlakke aluminium of polyester plaat uitstekend worden hersteld. Dus niet vervangen, maar herstellen en spuiten.

constructie herstel

Constructie herstel

Schades waarbij vaak meerdere diciplines nodig zijn, zoals buitendelen vervangen, spuitwerk, interieurdelen vervangen of repareren

Wat vinden klanten?

Reviews

Nog geen klant bij Pen caravans in Enschede, maar toch prettig geholpen. Van vrienden die een nieuwe Fendt hadden gekocht bij Pen hoorden we positieve berichten over hun service. Omdat onze disselhoes kapot was hebben we bij een bezoek gevraagd of wij een disselhoes met hun logo bij hen konden kopen. Dat was geen probleem, wij kregen er zelfs gratis één mee! Voor ons eerstvolgende onderhoud zullen we zeker contact opnemen. Dank je wel Rochelle! Fam. Harwig.
J. Harwig
J. Harwig
Uitgebreide, deskundige informatie gegeven door verkoopster. Vriendelijk, kordaat en professioneel optreden.
Herman Smit
Herman Smit
Prettig bedrijf Goede prijs en geweldige service.
René Leemeijer
René Leemeijer
Wij zijn zeer tevreden over dit bedrijf. erg klant vriendelijk , alle tijd , goed advies, denken met je mee! En bij het ophalen van je caravan goede uitleg gehad. Komen alle afspraken perfect na !! En natuurlijk zijn we erg blij met onze fantastische caravan Fendt Bianco Bedankt Rochelle!!
K Drost
K Drost
Omdat we geen grote caravan wilden, kwamen we uit bij Hobby of Fendt. Pen heeft beide merken. Uiterst vriendelijk, behulpzaam geholpen zonder opdringerig te zijn. Toen keuze eenmaal gemaakt was, een snelle service en onze gevraagde aanpassingen perfect uitgevoerd. We gaan nu genieten van onze nieuwe caravan, daar kunnen we dus nog niets over zeggen, maar zijn zeer tevreden over Pen caravans Enschede!
Annet Sambros
Annet Sambros
Goede service! Begripvolle eigenaren die het vak als echte specialisatie uit oefenen. Ik wasmet m'n vader mee, mocht ik ooit een caravan of camper kopen dan doe ik dat hier! Top.
Ron van der Hulst
Ron van der Hulst
Vanmorgen bij Pen caravans geweest. Zeer prettig ontvangen leuke gesprekken gehad en een prima deal gesloten 👍👍👍. Top. Verwacht dat de aflevering ook perfect zal zijn. Echt een aanrader dit mooie bedrijf
Jan Wisse
Jan Wisse
De service en vriendelijkheid bij Pen Caravans zijn top. Bij het kijken en ophalen van de caravan namen ze alle tijd voor je. Martijn heeft een goede uitleg gegeven. Dit bedrijf is zeker een aanrader en de moeite waard om er eens te gaan kijken.
Koster Lunteren
Koster Lunteren
Wij hebben een nieuwe opblaasbare voortent gekocht. Erg blij mee. Helaas werkte 1 onderdeel niet optimaal tijdens onze vakantie. Nadat ik contact heb opgenomen met de familie Pen ben ik uitstekend geholpen. Binnen 2 dagen had ik het onderdeel op de camping en kon ik weer onbezorgd vakantie vieren. Rochelle nogmaals ontzettend bedankt voor de snelle service.
Benito Loesink
Benito Loesink
We wisten precies welk model caravan we wilden hebben en Pen Caravans had precies dat model staan. In eerste instantie leek de deal ons te mooi om waar te zijn: we kregen een fantastische inruilprijs voor onze oude caravan en de nieuwe Fendt was sowieso een stuk goedkoper dan waar dan ook. We vermoedden dan ook een addertje onder het gras. Inmiddels staan we met ons plaatje van een caravan in Frankrijk en kunnen we zeggen dat het dus echt zo mooi was. We zijn hartstikke goed en vriendelijk geholpen en zouden met liefde nog eens bij Pen terugkomen! Voor ons is Enschede niet om de hoek, maar absoluut de moeite waard om die uren voor in de auto te zitten.
Elianne Gräffner-van Ginkel
Elianne Gräffner-van Ginkel
Over ons

Pen Caravans

Pen Caravans is officeel dealer van de caravan merken
Hobby, Fendt & Sterckeman

Pen Caravans is officieel dealer van een aantal mooie caravan merken en gespecialiseerd in het inkopen en en verkopen van jonge gebruikte caravans.

Pen Caravans is gevestigd in een gezellig en herkenbaar bedrijfspand in Enschede, op de weg naar Glanerbrug en perfect bereikbaar vanaf de A35 en Gronau.

Dankzij onze jarenlange ervaring hebben we een grote klantenkring opgebouwd met klanten uit allerlei plaatsen zoals Hengelo, Losser, Enschede, Almelo, Borne, Deventer, Rijssen, Hellendoorn en overige plaatsen.

Heeft u nog vragen over onze onderhoudsdiensten? Neem dan gerust contact met ons op.

Showroom
Maandag verkoop en shop gesloten.
Di t/m Vri: 09:00 tot 17:00 uur.
Zaterdag: 09:00 tot 13:00 uur.

Zaterdag na 13:00 op afspraak.
Op zondag is ons bedrijf gesloten.

Werkplaats
Di t/m Vri: 09:00 tot 17:00 uur

Showroom
Maandag verkoop en shop gesloten.
Di t/m Vri: 09:00 tot 17:00 uur.
Zaterdag: 09:00 tot 13:00 uur.

Zaterdag na 13:00 op afspraak.
Op zondag is ons bedrijf gesloten.

Werkplaats
Di t/m Vri: 09:00 tot 17:00 uur