Knaus

Uw Knaus caravan occasion dealer in Overijssel
Pen Caravans

Knaus caravan occasion

Pen Caravans is uw Knaus caravan occasion dealer in Overijssel

Bent u op zoek naar een Knaus occasion caravan om zorgeloos mee te gaan kamperen? Dan bent u bij Pen Caravans aan het juiste adres. Bij de aanschaf van een occasion is het belangrijk dat de caravan in goede staat verkeerd en dat u niet, als u op de camping bent, met problemen komt te zitten. U wilt natuurlijk zorgeloos kunnen genieten van uw vakantie en nieuw aangeschafte caravan.

Pen Caravans is al meer dan 30 jaar dé caravan en camper specialist. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u uitstekend adviseren, zodat u de caravan koopt die volledig aansluit bij uw wensen.

Knaus - logo

30+ jaar ervaring

Gecertificeerde monteurs

Jaarlijks 600+ tevreden klanten

Bekijk ons aanbod

Hieronder vindt u ons huidige aanbod Knaus caravan occasions. Elke occasion wordt van A tot Z volledig nagekeken door onze eigen monteurs. Schadeherstel en de inbouw van accessoires gebeurt onder BOVAG en FOCWA genormeerde garantievoorwaarden.

Pen Caravans is erkend/gecertificeerd door alle Nederlandse brancheverenigingen. De hedendaagse ontwikkelingen worden op de voet gevolgd door onze monteurs. Zij volgen regelmatig cursussen om hun kennis van de laatste ontwikkelingen op peil te houden.

Zoekfilter sluiten

Verwijder alle filters

Merk
Merk
Kleur
Transmissie
  • Automaat
  • Handgeschakeld
Brandstof
Carrosserie
Bouwjaar
Prijs
Kmstand
Energielabel
  • A+
  • A
  • B
  • C
  • D
  • E
  • F
  • G

Deel huidige selectie

Zoekfilter openen
Pen Caravans

Bezoek onze showroom in Enschede

Erkend door alle Nederlandse brancheverenigingen

Onze showroom met al onze Knaus occasions en overige modellen vindt u in Enschede. Dankzij ons jarenlange bestaan hebben we een grote klantenkring opgebouwd met klanten uit allerlei plaatsen zoals Hengelo, Losser, Enschede, Almelo, Borne, Deventer, Rijssen, Hellendoorn en overige plaatsen. We zien ook u graag in onze showroom.

Plan een showroom afspraak
Het is ook mogelijk om een showroomafspraak te maken. We kiezen samen een moment uit waarop we rustig uw wensen bespreken en samen op zoek gaan voor de juiste caravan die aansluit bij uw verwachtingen. Het maken van een showroomafspraak kan gemakkelijk via de mail, telefonisch of via ons contactformulier.

Showroom
Maandag verkoop en shop gesloten.
Di t/m Vri: 09:00 tot 17:00 uur.
Zaterdag: 09:00 tot 13:00 uur.

Zaterdag na 13:00 op afspraak.
Op zondag is ons bedrijf gesloten.

Werkplaats
Di t/m Vri: 09:00 tot 17:00 uur

Showroom
Maandag verkoop en shop gesloten.
Di t/m Vri: 09:00 tot 17:00 uur.
Zaterdag: 09:00 tot 13:00 uur.

Zaterdag na 13:00 op afspraak.
Op zondag is ons bedrijf gesloten.

Werkplaats
Di t/m Vri: 09:00 tot 17:00 uur