LMC

Uw LMC caravan occasion dealer in Overijssel
Pen Caravans

LMC caravan occasion

Pen Caravans is uw LMC caravan occasion dealer in Overijssel

Bent u op zoek naar een LMC caravan occasion, waarmee u heerlijke reizen kunt maken? Kom dan eens langs bij Pen Caravans. Als u een occasion koopt, is het voor ons van uiterst belang dat de LMC caravan helemaal in goede staat is, zodat u geen onverwachtse problemen krijgt en u dus met een gerust gevoel op reis kunt gaan. Het is erg belangrijk dat u 100% kunt genieten van uw vakantie en uw caravan.

Pen Caravans is al meer dan 35 jaar dé caravan en camper specialist in Enschede. Een perfecte afstemming tussen advies en wensen zit bij ons goed, mede dankzij onze jarenlange ervaring in het vak.

LMC - logo

35+ jaar ervaring

Gecertificeerde monteurs

Jaarlijks 600+ tevreden klanten

Pen Caravans

Bezoek onze showroom in Enschede

Erkend door alle Nederlandse brancheverenigingen

Onze showroom met al onze LMC occasions vindt u in Enschede. Dankzij ons jarenlange bestaan hebben we een grote klantenkring opgebouwd met klanten uit allerlei plaatsen zoals Hengelo, Losser, Enschede, Almelo, Borne, Deventer, Rijssen, Hellendoorn en overige plaatsen. We zien ook u graag in onze showroom.

Wilt u liever een afspraak in onze showroom maken? Dat kan. Maak een afspraak en loop rustig door onze showroom heen met onze adviseurs, zij helpen je graag een eind op weg naar de caravan voor jou. Het maken van een afspraak kan telefonisch, via de mail of via het contactformulier. Wij staan altijd graag voor u klaar.

Showroom
Maandag verkoop en shop gesloten.
Di t/m Vri: 09:00 tot 17:00 uur.
Zaterdag: 09:00 tot 15:00 uur.

Wij zijn s ’avonds en zondags op afspraak geopend.

Werkplaats
Di t/m Vri: 09:00 tot 17:00 uur

Showroom
Maandag verkoop en shop gesloten.
Di t/m Vri: 09:00 tot 17:00 uur.
Zaterdag: 09:00 tot 15:00 uur.

Op zondag is ons bedrijf gesloten.

Werkplaats
Di t/m Vri: 09:00 tot 17:00 uur