Hobby

Uw Hobby caravan occasion dealer in Overijssel
Pen Caravans

Hobby caravan occasion

Pen Caravans is officieel dealer van de caravan merken
Hobby, Fendt & Sterckeman

Hobby caravan: de perfecte reisgenoot van de nr.1 in de caravanbouw

Hobby is voor velen hét caravanmerk. Toonaangevend design en innovatieve techniek van Duitse topkwaliteit. Niet voor niets is Hobby al vele jaren marktleider op het gebied van caravanbouw. Met een Hobby caravan bent u verzekerd van een comfortabele, functionele en veilige reisgenoot, die u dat ultieme gevoel van vrijheid geeft. Pen Caravans in Enschede is de grootste caravan-dealer in Twente. Bij ons kunt u terecht voor Hobby caravans in verschillende modellen en uitvoeringen. Kom gerust eens langs. Dan kunt u zelf bekijken welk model het beste bij uw vakantiewensen past.

Hobby - logo

35+ jaar ervaring

Gecertificeerde monteurs

Jaarlijks 600+ tevreden klanten

Pen Caravans

Uw Hobby Caravan dealer in overijssel

Erkend door alle Nederlandse brancheverenigingen

Pen Caravans in Enschede heeft al meer dan 35 jaar ervaring in het caravan-, camper- en kampeervak. Mede dankzij onze ervaring hebben we een grote klantenkring opgebouwd. Onze klanten komen onder andere uit Hengelo, Losser, Enschede, Almelo, Borne, Deventer, Rijssen, Hellendoorn en vele andere plaatsen.

Wij kunnen u dan ook uitstekend adviseren tijdens uw zoektocht naar een geschikte caravan. Kunt u wel wat advies gebruiken bij het maken van de juiste keuze voor de perfecte reisgenoot op wielen? U bent van harte welkom in onze showroom in Enschede om ons aanbod van Hobby caravans te bekijken. Het is ook mogelijk om een persoonlijke showroomafspraak te maken. Wij staan voor u klaar!

Showroom
Maandag verkoop en shop gesloten.
Di t/m Vri: 09:00 tot 17:00 uur.
Zaterdag: 09:00 tot 15:00 uur.

Wij zijn s ’avonds en zondags op afspraak geopend.

Werkplaats
Di t/m Vri: 09:00 tot 17:00 uur

Showroom
Maandag verkoop en shop gesloten.
Di t/m Vri: 09:00 tot 17:00 uur.
Zaterdag: 09:00 tot 15:00 uur.

Op zondag is ons bedrijf gesloten.

Werkplaats
Di t/m Vri: 09:00 tot 17:00 uur