Hobby caravans 2024

Pen Caravans nieuws

12 september 2023

Hobby caravans 2024

GEBOUWD VOOR DE MOOISTE MOMENTEN Voor het seizoen 2024 hebben alle caravans een stijlvolle facelift van het buitendesign gekregen, een consequente voortzetting van het beproefde Hobby-DNA met golvende lijnen. Ook het interieurdesign van onze caravanseries werd in een nieuw kleedje gestoken. Moderne vorm- en lichtconcepten maken kamperen in de toekomst nog mooier. Onze kampeerauto’s starten […]

Geplaatst in: Nieuws

GEBOUWD VOOR DE MOOISTE MOMENTEN

Voor het seizoen 2024 hebben alle caravans een stijlvolle facelift van het buitendesign gekregen, een consequente voortzetting van het beproefde Hobby-DNA met golvende lijnen. Ook het interieurdesign van onze caravanseries werd in een nieuw kleedje gestoken. Moderne vorm- en lichtconcepten maken kamperen in de toekomst nog mooier.

Onze kampeerauto’s starten het nieuwe seizoen ongewijzigd. Ook ongewijzigd: de VOLLEDIGE UITRUSTING HOBBYKOMPLETT, waardoor alle voertuigen meteen vertrekkensklaar zijn.

Veel plezier bij de ontdekking van onze modeldiversiteit in het seizoen 2024!

CARAVAN ALGEMEEN

BUITENDESIGN

Uniek buitendesign met bijzondere charme

Een opvallend design, zowel mooi als functioneel: van de dynamisch gevormde voorzijde tot de sierlijke achterlichtdrager met twee automotive achterlichten.

De vorm van alle onderdelen en randen zijn harmonieus op elkaar afgestemd – typisch voor Hobby. Naadloos lopen de rangeergrepen over in de aerodynamische voorkant.

Een voornaam accent vormen de gebogen lijnen langs het hele silhouet van het voertuig. De reflectoren achteraan zijn onopvallend in de diffuser geïntegreerd.

Een beloopbare disselafdekking, stijlvolle openingen voor de handslinger, een geïntegreerde voortentrail en niet in het laatst de elegante afdekkingen van de wielkasten maken het buitendesign van de Hobby-caravans perfect.

CARAVAN ALGEMEEN

NIEUWE VENSTERS

De ietwat getinte, uitzetbare buitenramen met dubbel glas en verschillende veiligheidssloten worden in een gietprocedé vervaardigd. In combinatie met de materiaaldikte zijn ze zo bestand tegen spanningen en vervorming (vooral bij koude en hitte). Door de dubbele vorming van het glas liggen de vensters nog vlakker tegen de caravan. Een ander positief gevolg is de betere geluidsisolatie. 

CARAVAN ALGEMEEN

KINDERLAMP

Nieuwe, moderne bedlampjes dienen als lees- en nachtlampje bij de kinderbedden. Ze worden standaard met geïntegreerde USB-A/C-aansluiting in onze modellen met kinderbed geplaatst.

Pen Caravans Nieuwsbrief

Registreer nu

Met de Pen Caravans Nieuwsbrief bent u altijd op de hoogte

  • Topnieuws over onze producten
  • Actualiteiten en promoties
  • Reguliere acties
  • Exclusieve aanbiedingen alleen voor leden
  • Natuurlijk kan op elk moment worden geannuleerd

Showroom
Maandag verkoop en shop gesloten.
Di t/m Vri: 09:00 tot 17:00 uur.
Zaterdag: 09:00 tot 13:00 uur.

Zaterdag na 13:00 op afspraak.
Op zondag is ons bedrijf gesloten.

Werkplaats
Di t/m Vri: 09:00 tot 17:00 uur

Showroom
Maandag verkoop en shop gesloten.
Di t/m Vri: 09:00 tot 17:00 uur.
Zaterdag: 09:00 tot 13:00 uur.

Zaterdag na 13:00 op afspraak.
Op zondag is ons bedrijf gesloten.

Werkplaats
Di t/m Vri: 09:00 tot 17:00 uur