Hobby caravans 2024

Hobby caravans 2024

Ontdek de Hobby Caravans 2024 bij Pen Caravan Enschede.

 

Pen Caravan presenteert met trots het assortiment Hobby caravans voor 2024. Hobby staat voor luxe en all-in comfort, voor een betaalbare prijs. Al meer dan een halve eeuw zet Hobby als vooraanstaand marktleider wereldwijd de standaard met elk nieuw caravanmodel. Deze caravans, geprezen om hun klassieke ontwerp en volledige uitrusting, zijn een toonbeeld van uitmuntendheid. Ontdek nu de 2024 modellen bij Pen Caravan in Enschede, waar topkwaliteit uitrusting en ongeëvenaard comfort hand in hand gaan.

Het Assortiment Hobby Caravans 2024: Wat is Nieuw?

Een Fris Exterieurontwerp
De collectie Hobby caravans voor 2024 debuteert met een fris exterieurontwerp. Opmerkelijke verbeteringen zijn verchroomde manoeuvreerhandvatten, een aerodynamische voorkant en achterlichten met een autolook. Deze subtiele, maar impactvolle veranderingen benadrukken Hobby’s toewijding aan innovatie en elegantie.

Interieur Elegance Heruitgevonden
Het interieur van Hobby krijgt een eigentijdse facelift voor alle modellen, met uitzondering van de Maxia, bekend om zijn ‘hyggelige’ sfeer. Verwacht lichtere houtdecors, vernieuwde stoffering, moderne vormen en innovatieve lichtconcepten voor een actuelere en stijlvolle uitstraling.

Spotlight op Luxe: De Prestige en Maxia Serie
Voor degenen die ongeëvenaarde luxe zoeken, presenteren de Prestige en Maxia series zich als het toppunt van caravanweelde. De Prestige pronkt nu met donker eiken decor met glanzende witte accenten en werk- en tafelbladen met steenlook, terwijl de Maxia een nieuwe gezinsindeling introduceert met de 595 KML – een familiecaravan bij uitstek met vijf slaapplaatsen en een multifunctionele kinderkamer.

 Kies Voor Innovatie en Comfort
Bij Pen Caravan in Enschede vindt u niet alleen een caravan die luxe uitstraalt voor een betaalbare prijs, maar ook een model dat staat voor eigentijds en innovatief design. Of u nu kiest voor de nieuwe gezinsvriendelijke Maxia 595 KML of de luxueuze Prestige, u kiest voor een caravan die is gebouwd voor comfort en stijl.

Hobby caravan 2024 kopen bij Pen Caravan

Kom langs bij Pen Caravan in Enschede of bekijk de nieuwe modellen online. Laat u inspireren door de 2024 collectie van Hobby, waar innovatie hand in hand gaat met tijdloze elegantie.

Laat u inspireren door de collectie van 2024 en maak uw vakantiedromen werkelijkheid met Hobby en Pen Caravan Enschede.

Showroom
Maandag verkoop en shop gesloten.
Di t/m Vri: 09:00 tot 17:00 uur.
Zaterdag: 09:00 tot 16:00 uur.

Wij zijn s ’avonds op afspraak geopend.
Op zondag is ons bedrijf gesloten.

Werkplaats
Di t/m Vri: 09:00 tot 17:00 uur

Showroom
Maandag verkoop en shop gesloten.
Di t/m Vri: 09:00 tot 17:00 uur.
Zaterdag: 09:00 tot 16:00 uur.

Op zondag is ons bedrijf gesloten.

Werkplaats
Di t/m Vri: 09:00 tot 17:00 uur