Hobby caravans 2024

Hobby caravans 2024

Ontdek de Hobby Caravans 2024 bij Pen Caravan Enschede.

 

Pen Caravan presenteert met trots de nieuwe lijn Hobby caravans voor het jaar 2024. Hobby staat bekend om zijn luxe en compleet uitgeruste caravans tegen een toegankelijke prijs. Al meer dan vijftig jaar is Hobby een toonaangevende pionier in de caravanindustrie en stelt wereldwijd de norm met elk nieuw model. Deze caravans, bekend om hun tijdloze design en uitgebreide voorzieningen, staan symbool voor excellentie. Kom de nieuwste 2024 modellen ontdekken bij Pen Caravan in Enschede, waar uitzonderlijke kwaliteit en comfort samenkomen.

Het Assortiment Hobby Caravans 2024: Wat is Nieuw?

Een Fris Exterieurontwerp
De Hobby caravans 2024 lanceert met een vernieuwd uiterlijk. Belangrijke upgrades omvatten verchroomde manoeuvreerhandvatten, een aerodynamisch gevormde voorzijde en achterlichten die de uitstraling van een auto hebben. Deze subtiele doch invloedrijke aanpassingen onderstrepen de inzet van Hobby voor innovatie en stijl.

Interieur Elegance Heruitgevonden
Hobby’s interieurs ondergaan een moderne vernieuwing voor elk model, behalve de Maxia, die beroemd blijft om zijn gezellige ‘hygge’ sfeer. Verwacht helderdere houtdecors, frisse stoffering, hedendaagse vormgeving en vernieuwende verlichtingsideeën voor een actuele en elegante look.

Spotlight op Luxe: De Prestige en Maxia Serie
Voor degenen die op zoek zijn naar ongeëvenaarde luxe, vormen de Prestige en Maxia series het ultieme in caravancomfort. De Prestige kenmerkt zich nu door een donker eiken inrichting met glanzende witte accenten en werk- en tafelbladen met een steenachtig uiterlijk, terwijl de Maxia een nieuw gezinsvriendelijk model introduceert: de 595 KML. Deze ideale familiecaravan biedt vijf slaapplekken en een multifunctionele kinderkamer.

Kies Voor Innovatie en Comfort
Bij Pen Caravan in Enschede ontdekt u caravans die luxe combineren met betaalbaarheid, naast modellen die eigentijds en innovatief zijn ontworpen. Of uw keuze nu uitgaat naar de gezinsvriendelijke Maxia 595 KML of de elegante Prestige, u kiest voor een caravan die comfort en stijl garandeert.

Hobby caravan 2024 kopen bij Pen Caravan

Kom langs bij Pen Caravan in Enschede of bekijk de nieuwe modellen online. Laat u inspireren door de 2024 collectie van Hobby, waar innovatie hand in hand gaat met tijdloze elegantie.

Laat u inspireren door de collectie van 2024 en maak uw vakantiedromen werkelijkheid met Hobby en Pen Caravan Enschede.

Showroom
Maandag verkoop en shop gesloten.
Di t/m Vri: 09:00 tot 17:00 uur.
Zaterdag: 09:00 tot 15:00 uur.

Wij zijn s ’avonds en zondags op afspraak geopend.

Werkplaats
Di t/m Vri: 09:00 tot 17:00 uur

Showroom
Maandag verkoop en shop gesloten.
Di t/m Vri: 09:00 tot 17:00 uur.
Zaterdag: 09:00 tot 15:00 uur.

Op zondag is ons bedrijf gesloten.

Werkplaats
Di t/m Vri: 09:00 tot 17:00 uur