Hobby caravans

Hobby Caravans 2024

Ontdek de Hobby Caravans 2024 bij Pen Caravan Enschede.

Pen Caravan is trots om de nieuwe lijn van Hobby caravans voor 2024 te presenteren. Hobby staat bekend om zijn luxueuze en volledig uitgeruste caravans tegen een betaalbare prijs. Al meer dan vijftig jaar is Hobby een vooraanstaande pionier in de caravanindustrie en zet wereldwijd de standaard met elk nieuw model. Deze caravans, beroemd om hun tijdloze design en uitgebreide voorzieningen, staan symbool voor uitmuntendheid. Bezoek Pen Caravan in Enschede om de nieuwste Hobby 2024 modellen te ontdekken, waar uitzonderlijke kwaliteit en comfort samenkomen.

Het assortiment Hobby Caravans 2024: Wat is er Nieuw?

Een Fris Exterieurontwerp
De Hobby caravans van 2024 worden gelanceerd met een vernieuwd uiterlijk. Belangrijke upgrades zijn verchroomde manoeuvreerhandvatten, een aerodynamisch gevormde voorzijde en achterlichten die de uitstraling van een auto hebben. Deze subtiele maar invloedrijke aanpassingen benadrukken Hobby’s inzet voor innovatie en stijl.

Interieur Elegance Heruitgevonden bij Hobby Caravans 2024
De Hobby caravans van 2024 krijgen een moderne interieurvernieuwing, waarbij elk model een frisse update ondergaat, behalve de Maxia, die beroemd blijft om zijn gezellige ‘hygge’ sfeer. Verwacht helderdere houtdecors, frisse stoffering, hedendaagse vormgeving en innovatieve verlichtingsideeën voor een actuele en elegante uitstraling. Ontdek de nieuwe interieurontwerpen van Hobby Caravans en ervaar de perfecte combinatie van stijl en comfort. Bezoek onze showroom voor de nieuwste trends en innovaties in caravaninterieurs.

 

 

 

Spotlight op Luxe: De Prestige en Maxia Serie
Voor degenen die op zoek zijn naar ongeëvenaarde luxe, vormen de Prestige en Maxia series het ultieme in caravancomfort. De Prestige kenmerkt zich nu door een donker eiken inrichting met glanzende witte accenten en werk- en tafelbladen met een steenachtig uiterlijk, terwijl de Maxia een nieuw gezinsvriendelijk model introduceert: de 595 KML. Deze ideale familiecaravan biedt vijf slaapplekken en een multifunctionele kinderkamer.

Kies voor Innovatie en Comfort bij Pen Caravan in Enschede
Bij Pen Caravan in Enschede vindt u een uitgebreid assortiment caravans die luxe combineren met betaalbaarheid. Onze modellen zijn eigentijds en innovatief ontworpen, zodat u altijd de perfecte caravan vindt die aan uw wensen voldoet. Of u nu kiest voor de gezinsvriendelijke Maxia 595 KML of de elegante Prestige, bij Pen Caravan bent u verzekerd van een caravan die comfort en stijl biedt. Ontdek vandaag nog onze collectie en ervaar het ultieme caravancomfort in Enschede.

Hobby caravan 2024 kopen bij Pen Caravan

Kom langs bij Pen Caravan in Enschede of bekijk de nieuwe modellen online. Laat u inspireren door de 2024 collectie van Hobby, waar innovatie hand in hand gaat met tijdloze elegantie.

Laat u inspireren door de collectie van 2024 en maak uw vakantiedromen werkelijkheid met Hobby en Pen Caravan Enschede.

Showroom
Maandag verkoop en shop gesloten.
Di t/m Vri: 09:00 tot 17:00 uur.
Zaterdag: 09:00 tot 15:00 uur.

Wij zijn s ’avonds en zondags op afspraak geopend.

Werkplaats
Di t/m Vri: 09:00 tot 17:00 uur

Showroom
Maandag verkoop en shop gesloten.
Di t/m Vri: 09:00 tot 17:00 uur.
Zaterdag: 09:00 tot 15:00 uur.

Op zondag is ons bedrijf gesloten.

Werkplaats
Di t/m Vri: 09:00 tot 17:00 uur