De nieuwe HOBBY MAXIA 585 UL

Pen Caravans nieuws

11 augustus 2022

De nieuwe HOBBY MAXIA 585 UL

Scandinavische lifestyle voor maximaal 4 personen. Scandinavisch design en slimme eigenschappen.

Geplaatst in: Caravans | Nieuws
Hobby-Maxia-585UL

Scandinavisch design en slimme eigenschappen: De MAXIA 585 UL is het nieuwste lid van de Hobby caravan familie. Zoals alle modellen in de MAXIA-serie vertrouwt hij op een open interieur, warme kleuren, natuurlijke materialen.

Tijdloos design, nabijheid van de natuur en gezelligheid – het typisch Scandinavische gevoel is het nieuwe motto van de MAXIA-serie. “Het succes van de MAXIA-modellen laat zien dat onze klanten naast kwaliteit ook veel belang hechten aan gezelligheid en design”, zegt Bernd Löher, Managing Director van Hobby. “Met de nieuwe MAXIA 585 UL gaan we consequent door op deze weg en breiden we onze MAXIA-wereld uit.”

Met een breedte van 2,50 m en een lengte van 7,69 m is de MAXIA 585 UL iets langer dan zijn kleinere broertje, de MAXIA 495 UL (L: 7,20 m/W: 2,30 m). Binnenin kenmerken beide modellen zich door een moderne meubelconstructie met heldere kastfronten en een open gevoel van ruimte.

Ruimte voor comfort en gezelligheid

In de boeg van de 585 UL bevinden zich twee comfortabele eenpersoonsbedden met koudschuimmatrassen, die kunnen worden verbonden door een praktische bedverbreding. Hierdoor ontstaat een grote ligweide over de gehele breedte van het voertuig.

Het hart van de nieuwe plattegrond is de grote ronde zitgroep achterin. Overdag komt het hele gezin hier samen om te eten of te ontspannen. ‘S Nachts kan de zithoek in slechts een paar eenvoudige stappen worden omgezet in nog twee slaapplaatsen. De sfeerverlichting boven de hangkasten en onder de zithoek zorgt voor een unieke gezellige sfeer.

Ontwerp en functie in de keuken

In de brede zijkeuken met veel werkblad en de nieuwe 3-pits-fornuis-spoelbak combinatie staat een 133 L koelkast met 12 L vriesvak. Een kruidenplank, meerdere stopcontacten, felle LED-verlichting en extra grote lades doen de harten van hobbykoks sneller kloppen.

Royale opbergmogelijkheden en ruimte voor persoonlijke verzorging

De grote kledingkast is geschikt voor de vakantiegarderobe van het hele gezin. In de extra opbergkast met apotheekuittreksel kunnen voedsel en andere vakantiegerei op verschillende niveaus worden opgeborgen. De compacte wasruimte aan de bestuurderszijde maakt effectief gebruik van de beschikbare ruimte. Het toilet is draaibaar. Hierdoor ontstaat veel ruimte en bewegingsvrijheid. Het verstelbare dakluik zorgt voor natuurlijk licht en optimale ventilatie van de wasruimte.

Slimme bediening aan boord inbegrepen

Zoals alle Hobby caravans is de MAXIA 585 UL standaard uitgerust met hobbyConnect on-board control. De gratis HobbyConnect app biedt toegang tot vele functies. Zo kunnen lichtinstellingen en airconditioning via smartphone of tablet worden bediend en kunnen de batterijstatus en vulniveaus van de watertank worden gecontroleerd.

Alles erin, alles erin

De MAXIA 585 UL is bij Pen Caravans Enschede te bestellen voor prijzen vanaf €39.900,- euro. Dankzij de HobbyComplete volledige uitrusting is de nieuwste Hobby caravan ook standaard uitgerust met alles wat je nodig hebt voor een geweldige vakantie. Typische hobby: een eersteklas prijs-prestatieverhouding zonder extra kosten of dure bijverpakkingen.

U kunt de MAXIA 585 UL live beleven op de CARAVAN SALON in Düsseldorf van 26.8. – 4.9.2022 en binnenkort bij ons in Enschede te bezichtigen.

Meer informatie is verkrijgbaar bij Pen Caravans Enschede

Pen Caravans Nieuwsbrief

Registreer nu

Met de Pen Caravans Nieuwsbrief bent u altijd op de hoogte

  • Topnieuws over onze producten
  • Actualiteiten en promoties
  • Reguliere acties
  • Exclusieve aanbiedingen alleen voor leden
  • Natuurlijk kan op elk moment worden geannuleerd

Showroom
Maandag verkoop en shop gesloten.
Di t/m Vri: 09:00 tot 17:00 uur.
Zaterdag: 09:00 tot 15:00 uur.

Wij zijn s ’avonds en zondags op afspraak geopend.

Werkplaats
Di t/m Vri: 09:00 tot 17:00 uur

Showroom
Maandag verkoop en shop gesloten.
Di t/m Vri: 09:00 tot 17:00 uur.
Zaterdag: 09:00 tot 15:00 uur.

Op zondag is ons bedrijf gesloten.

Werkplaats
Di t/m Vri: 09:00 tot 17:00 uur