Revolutionaire innovatie in het caravansegment: APERO #connect van Fendt-Caravan herdefinieert mobiel wonen en werken

Pen Caravans nieuws

17 januari 2024

Revolutionaire innovatie in het caravansegment: APERO #connect van Fendt-Caravan herdefinieert mobiel wonen en werken

De feedback, interesse en reacties waren overweldigend en we werden aangemoedigd om onze visie tijdig in werkelijkheid om te zetten. De APERO #connect is ontstaan ​​vanuit het revolutionaire idee van twee conceptcaravans. Het idee was duidelijk: een naadloze verbinding creëren tussen werk, vrije tijd en reizen. Hans Frindte en Thomas Kamm onthulden de conceptcaravan, die op basis […]

Geplaatst in: Nieuws
Tags:

De feedback, interesse en reacties waren overweldigend en we werden aangemoedigd om onze visie tijdig in werkelijkheid om te zetten. De APERO #connect is ontstaan ​​vanuit het revolutionaire idee van twee conceptcaravans.

Het idee was duidelijk: een naadloze verbinding creëren tussen werk, vrije tijd en reizen. Hans Frindte en Thomas Kamm onthulden de conceptcaravan, die op basis van een APERO 495 SFB werd gepresenteerd, aan de verzamelde pers.

Hans Frindte benadrukt: “De tijd voor deze visie is gekomen. De behoefte werd duidelijk onder onze aandacht gebracht en we hebben snel gehandeld. We hebben de werkelijkheid gecreëerd van een conceptcaravaan en presenteren nu het resultaat: de APERO #connect.” De implementatie ervan is gebaseerd op intensieve studies, uitgebreide marktanalyses, belangrijke en constructieve externe input uit een grote verscheidenheid aan industrieën, een hoge mate van passie, veel gedetailleerd werk en natuurlijk de talloze gesprekken met geïnteresseerde bezoekers die aanvullende feedback gaven – de “i-” Kers op de taart “.

De APERO #connect biedt toekomstgerichte connectiviteitsoplossingen in een moderne sfeer en combineert tegelijkertijd comfortabele reiservaringen en mobiel werken op de meest uiteenlopende locaties, of creëert een kantoorruimte of een gastenappartement in de huistuin.

Het hart van deze nieuwe caravan is zijn veelzijdigheid. Thomas Kamm legt uit: “De #connect biedt basisuitrusting die is afgestemd op de behoeften van digitale nomaden, influencers, contentmakers en freelancers. Het is een stacaravan en tegelijkertijd een flexibele werkplek. Het woon- en werkgebied past zich gemakkelijk aan de dagelijkse behoeften, zonder enige complexe aanpassingen.”

De Apero #connect maakt indruk met de ingebouwde professionele bureau “conference” van Beaktor, ergonomische stoelen aan het bureau dankzij Aeris Swopper en optimale internetverbinding met het stream&surf-net 2.0 pakket van Antretter&Huber. De lounge biedt ruimte voor ontspannen streamen, terwijl het slimme opbergsysteem van Silwy magneetstrips ervoor zorgt dat borden en glazen veilig op hun plaats blijven tijdens het rijden.

“Dit model is een aanvulling op ons bestaande portfolio en zal dankzij het unieke concept ongetwijfeld een succes worden op de markt”, zegt Thomas Kamm.

De officiële lancering van Apero #connect markeert een keerpunt in mobiliteit en laat zien hoe reizen, werk en leven samenvloeien. De toekomst van het mobiele leven begint nu – met de Apero #connect.

Pen Caravans Nieuwsbrief

Registreer nu

Met de Pen Caravans Nieuwsbrief bent u altijd op de hoogte

  • Topnieuws over onze producten
  • Actualiteiten en promoties
  • Reguliere acties
  • Exclusieve aanbiedingen alleen voor leden
  • Natuurlijk kan op elk moment worden geannuleerd

Showroom
Maandag verkoop en shop gesloten.
Di t/m Vri: 09:00 tot 17:00 uur.
Zaterdag: 09:00 tot 15:00 uur.

Wij zijn s ’avonds en zondags op afspraak geopend.

Werkplaats
Di t/m Vri: 09:00 tot 17:00 uur

Showroom
Maandag verkoop en shop gesloten.
Di t/m Vri: 09:00 tot 17:00 uur.
Zaterdag: 09:00 tot 15:00 uur.

Op zondag is ons bedrijf gesloten.

Werkplaats
Di t/m Vri: 09:00 tot 17:00 uur